Who are OK Vedlikehold?

En kostnadseffektiv og innovativ leverandør av produksjon, service-tjenester og kvalifisert personell.

Vi tilbyr forsterkning til våre kunders egen organisasjon, i korte eller lengre perioder, alt etter behov.

Det å være ISO sertifisert er et bevis på at vi jobber aktivt for å møte krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet.

OK Vedlikehold AS er godkjent lærebedrift som ønsker å bidra med opplæring av fagarbeidere.

Previous
Next

OK Vedlikehold ble etablert i 2005 og har siden oppstart hatt en jevn økning i antall oppdrag, både på og utenfor Averøy. Vi holder i dag til i Kristvika Næringspark på Averøy, hvor vi flyttet inn i 2011. I Kristvika disponerer vi verkstedshaller på til sammen 650 kvm. Vi har i dag 16 ansatte ved vår bedrift, inkludert lærlinger, hovedsaklig sertifiserte sveisere og montører. I mai 2014 kjøpte vi et verksted, tidligere “Remo” på Averøy. Med dette fikk vi ytterligere 350 kvm verksted tilgjengelig. OK Vedlikehold AS ble i juni 2015 sertifisert 9001:2008, innehar sentral godkjenning for montering av stålkonstruksjoner. I 2015 fikk Kjell Bjørnar Karlsen sitt diplom som IWT (Internasjonal sveisekoordinator) etter å ha fullført sin utdanning i løpet av 2014/2015. Vår bedrift er også F-gass sertifisert, noe som er et krav skal vi arbeide med F-gasser (varmepumper). OK Vedlike AS er også godkjent Achilles.

Forretningside

Dekke industribedrifter (olje/gass, fiskeri med mer) i regionen sine behov for driftssikkerhet (“oppetid”) gjennom leveranser av monterings -og vedlikeholdstjenester, samt konstruksjon av stålkonstruksjoner og forsterkning av allerede eksisterende konstruksjoner.

Vi tilbyr tjenester innen

Sveising
Stålkonstruksjoner
Industrirørlegging
Kjøle/kulde-teknikk
Annet mekanisk vedlikehold/montering.
Pressing av hydraulikkslanger.
Du kan lese mer om våre tjenester her.

Scroll to Top