Tjenester

OK Vedlikehold AS har mekaniske verksted ved kysten på averøy. Vi tilbyr kundetilpassede løsninger til offshore, skip/fiskeri, oppdrett og industri innenfor sveis, maskinering, montasje og service.

OK vedlikehold AS har gjennom årene opparbeidet et ry som en bedrift med stor faglig kompetanse innen platearbeid, konstruksjoner og maskinering. Vi påtar oss arbeid i eget verksted eller som oppdrag ute hos kunder, på båter, eller offshore installasjoner.

Previous
Next

Vi har moderne plate- og sveiseverksteder og kan utføre avanserte oppdrag for sveising av mange typer stål.

Alle våre sveisere er sertifiserte innen TIG-sveising og MIG-sveising.

Vi har tett samarbeid med leverandør i samme lokal innen overflatebehandling som sandblåsing/sprøytemaling. Våre samarbeidspartnere har lang og allsidig erfaring med å utføre overflatebehandling i henhold til gitte spesifikasjonskrav fra våre kunder.

OK Vedlikehold AS står alltid klar til å påta seg nye oppdrag med vedlikehold av utstyr og komponenter. Vårt verksted, i kombinasjon med høyt kvalifisert stab, gir unike muligheter for å kunne bringe maskiner og komponenter opp i den stand kunden forlanger. Gjennom egen produksjon, samt årelang erfaring fra den maritime bransje har vi opparbeidet en unik erfaring innenfor overhaling av mekanisk og roterende.

Innhold vist via trekkspill

Vi monterer industrikuldeanlegg med ammoniakk og CO2 som kuldemedie.

Innhold vist via trekkspill

Vi produserer rørsystem og leverer pumper.

Løsningsorientert

Vi utvikler produkter, løsninger og konsepter i tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere. Kontinuerlig utvikling av egne produkter gir oss en dynamisk hverdag, og hjelper oss å bringe frem de gode ideene våre. Det legges stor vekt på at sluttproduktet skal ha en høy grad av funksjonalitet, servicevennlighet og driftssikkerhet – for å dekke det behov kunden måtte ha.

Rull til toppen